Friptură de vită bavareză cu aragaz lent cu sos

Nevoie de o curs principal fără lactate? Friptura de vită bavareză cu aragaz lent cu sos ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 290 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, muștar măcinat cu piatră, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de vită cu aragaz lent și legume cu sos de hrean, Friptură de vită cu aragaz lent cu slănină-sos de Chili, și Friptură de vită cu aragaz lent cu cartofi copți și sos de bere fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, puneți friptura de vită. Într-un castron mic, amestecați muștarul, sosul de hrean și amestecul de sos.
Se întinde amestecul peste friptură.
Se toarnă bere în jurul marginii fripturii, nu deasupra fripturii.
Capac; gatiti la setare scazuta 9-10 ore.
Scoateți friptura din aragazul lent; așezați pe platoul de servire și acoperiți pentru a se încălzi. În cratița de 2 litri, amestecați apa și făina până se omogenizează.
Turnați sucurile de gătit din aragazul lent în cratiță.
Se încălzește până la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Se amestecă arpagicul.
Tăiați friptura în felii; serviți cu sos.