Friptură De Vită

Friptură De Vită
Friptura de vită este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Vită, Friptură De Vită, și Friptură de vită cu crustă de Caesar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați cimbru, usturoi, sare și piper; înveliți filetul de vită cu amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați carne de vită; gatiti 2 minute pe 1 parte pana se rumeneste. Întoarceți carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Transferați tigaia în cuptor; coaceți la 350 timp de 20-25 de minute sau până când temperatura internă ajunge la 12
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați carnea de vită pe o placă de sculptură; cort cu folie și lăsați să stea 10 minute (temperatura internă va crește la 130 pentru mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Tăiați carnea de vită transversal în 8 felii; transferați în farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista