Friptură de trei păsări umplută cu castane și ciuperci sălbatice

Friptură de trei păsări umplută cu castane și ciuperci sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați friptura de trei păsări umplute cu castane și ciuperci sălbatice. Această rețetă servește 4 și costă 14,03 USD pe porție. O porție conține 1586 calorii, 137g de proteine, și 93G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați pui, stoc de pui, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Friptură De Porc Umplută Cu Ciuperci Sălbatice, Umplutură de castane și ciuperci sălbatice, și Gâscă Prăjită Cu Umplutură De Orez Sălbatic-Castan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru umplutură, înmuiați porcini în 300 ml apă clocotită și lăsați deoparte timp de 20 de minute, apoi scurgeți, rezervând lichidul și tocați fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Încălziți untul și prăjiți șalotele timp de 2 minute, apoi adăugați ciupercile și gătiți încă 3 minute. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Se amestecă cu toate celelalte ingrediente de umplutură și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe tablă. Folosiți un cuțit ascuțit pentru dezosare pentru a tăia pielea de pe coloana vertebrală de-a lungul lungimii păsării. Treceți încet cuțitul pe o parte a cutiei toracice, lucrând pe lungimea puiului și ținându-vă aproape de os. Pe măsură ce tăiați, folosiți cealaltă mână pentru a îndepărta ușor pielea și a expune carnea. Scoateți articulațiile coapsei și aripilor și tăiați-le acolo unde sunt atașate de carcasa principală. Continuați să tăiați partea păsării, ținând cuțitul cât mai aproape de carcasă, până ajungeți la creasta osului sânului, apoi repetați cu cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Pentru a îndepărta complet carcasa, îndepărtați osul dornic unde se unește la capătul gâtului și tăiați cu atenție sub osul sânului, aici pielea este cea mai subțire, așa că tăiați cu atenție, apoi ridicați și tăiați carcasa, deoarece nu doriți să ciupiți sau să străpungeți pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
6
Deschideți puiul, cu pielea în jos și curățați sau tăiați oasele coapsei și orice alte bucăți rătăcite de os sau cartilaj, cum ar fi os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
7
Scoateți cele 2 fileuri mai mici care trec de-a lungul sânului și lăsați-le deoparte. În cele din urmă, folosiți un cuțit de tocat mai mare pentru a tăia picioarele și vârfurile aripilor, dar nu le aruncați.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Repetați cu fazanul, dar tăiați picioarele complet, astfel încât să rămâneți doar cu cei 2 sâni atașați de piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
9
Tăiați picioarele în jumătate și păstrați-le. Acum ar trebui să aveți puiul semi-dezosat, sânii de fazan, pieptul de rață jupuit și umplutura. Dacă toată măcelăria nu face apel, măcelarul tău cu un pic de avertisment ar trebui să poată pregăti toate păsările în această etapă pentru tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Pentru a asambla friptura, deschideți puiul, cu pielea în jos. Puneți o treime din umplutură între 2 bucăți de folie alimentară și folosiți un sucitor pentru a o întinde plat, astfel încât să acopere doar suprafața, apoi așezați deasupra puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
11
Așezați pieptul de rață în mijlocul umpluturii, acoperiți cu un strat de umplutură, apoi adăugați sânii de fazan, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
12
Adăugați un strat final de umplutură și așezați cele 2 mini fileuri de pui deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Introduceți marginile superioare și inferioare ale puiului și trageți cele două margini lungi împreună. Puneți o margine a acesteia peste cealaltă, astfel încât totul să fie rulat împreună și bine învelit, apoi răsturnați. Folosind sfoara Măcelarilor, legați puiul la intervale regulate în jurul lățimii, apoi legați-l o dată în jurul lungimii pentru a ține umplutura. În cele din urmă, legați picioarele împreună. Poate fi pregătit în această etapă și răcit cu până la 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
14
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Împrăștiați șalotele, cimbru și morcovul într-o formă de prăjire cu picioarele de fazan și vârfurile aripilor de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
16
Așezați friptura pe legume și frecați peste tot cu untul înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
17
Se toarnă vinul, apoi se condimentează generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
18
Puneți cositorul în cuptor și gătiți timp de 1 oră 40 de minute până când se rumenesc frumos peste tot sau până când un termometru digital de gătit citește 68C (sau mai sus) când este introdus în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
19
Îndepărtați, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească undeva cald timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
20
În timp ce friptura se odihnește, faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
21
Așezați cositorul pe o flacără mică dacă este rezistent la flacără sau răsturnați conținutul într-o cratiță, dacă nu. Se împrăștie peste făină și se gătește până se rumenesc. Se toarnă treptat lichidul de înmuiere a ciupercilor, apoi bulionul de pui. Fierbeți totul împreună până când aveți un sos neted, îngroșat, adăugând sucuri de odihnă din friptură. Condimentați după gust, apoi strecurați sosul printr-o sită într-o altă cratiță. Când friptura s-a odihnit, scoateți sfoara, sculptați cu grijă în felii groase și presărați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista