Friptură de pui prăjit cu sos alb 2

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați friptura de pui prăjită cu sos alb 2. O porție conține 1187 calorii, 66g de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $ 3.45 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper cayenne, friptură rotundă, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până zară ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Lapte ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 40 minute. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pui-Fried Steak & Sos, Friptură de pui prăjită cu sos, și Pui-Fried Steak & Sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru friptura de pui prăjită: Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Tăiați friptura în 4 porții egale.
Combinați făina, praful de usturoi, pudra de ceapă, boia de ardei, cayenne, 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru într-un bol. Împărțiți între două feluri de mâncare.
Așezați laptele de unt într-un vas mediu de copt, adăugați jumătatea rămasă din condimente și condimentați cu sare și piper negru.
Dragați bucățile de friptură câteva la un moment dat în primul fel de mâncare de făină condimentată și îndepărtați orice exces. Apoi înmuiați laptele de unt și lăsați orice exces să se scurgă. Dragați în al doilea fel de mâncare de făină condimentată și îndepărtați excesul.
Puneți bucățile de friptură pe un suport de copt așezat peste o foaie de copt în timp ce uleiul se încălzește.
Puneți 1 inch de ulei într-o tigaie mare din fontă până când ajunge la 350 de grade F pe un termometru.
Adăugați friptura, 2 bucăți la un moment dat, și gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și condimentați cu sare. Repetați cu carnea rămasă.
Transferați carnea într-un suport setat pe o foaie de copt și introduceți-l în cuptor pentru a se încălzi în timp ce faceți sosul.
Scoateți toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie, lăsând bucățile crocante din pâine.
Adăugați slănina și gătiți până se rumenesc și sunt crocante.
Îndepărtați cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Întoarceți tigaia în aragaz la foc mediu.
Bateți făina în tigaie și lăsați să gătească 1 minut. Bateți încet laptele cald și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă. Se amestecă smântâna grea și cimbrul și se condimentează cu sare și mult piper negru.
Serviți 1 bucată de friptură de persoană tocată cu o parte din sos și garnisită cu câteva bucăți de slănină.
Garnisiți cu crengute de cimbru și pătrunjel.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.