Friptură De Porc Umplută Cu Mere

Friptura de porc umplută cu mere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 264 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de ciuperci, cimbru, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Încercați Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, și Friptură De Porc Sărată De Salvie Cu Sos De Porc De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu până se încălzește.
Adăugați ceapa; saut 2 minute.
Adăugați ciuperci, 1/2 linguriță cimbru și 1/8 linguriță rozmarin; saut 3 minute.
Adăugați măr și următoarele 5 ingrediente (măr prin prune uscate); saut 2 minute sau până când mărul este crocant-fraged. Pune deoparte.
Tăiați grăsimea din friptura de porc.
Tăiați un buzunar larg și adânc în partea de friptură. Umpleți amestecul de mere în buzunar. Legați friptura la intervale de 1 inch cu sfoară grea.
Presărați friptura cu 1/2 linguriță cimbru, 1/4 linguriță rozmarin și 1/8 linguriță sare.
Așezați friptura pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în friptură.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160, ungând frecvent cu suc de mere.
Garnisiți friptura cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.