Friptură De Porc Toscană

Friptura de porc toscană este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, rozmarin, până la 8 căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Porc Toscană, Toscan Friptură De Porc Cu Fenicul, și Friptură de porc toscană la grătar cu acoperire cu rozmarin și gust de ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați usturoiul, rozmarinul, uleiul și sarea; acoperiți și procesați până când amestecul devine o pastă. Frecați peste friptură; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Așezați grăsimea prăjită cu fața în sus pe un suport de copt uns într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți, neacoperit,la 350 de ore de la 1 la 1-1/4 ore sau până când un termometru citește 145 de ore de la 145 de ore.
Lăsați carnea să stea 10 minute înainte de feliere.