Friptura de porc peste noapte cu varza este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 326 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ulei de măsline, melasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varza Care Are Gust De Desert! ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 97%. Încercați Friptură de porc fiartă și varză roșie, Friptură de porc cu mere, varză și napi, și Friptura de porc sarata cu castane si varza rosie saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați 2 lingurițe de semințe de chimen zdrobite, usturoi, sare și piper negru măcinat. Frecați carnea de porc cu amestecul de frecare uscat, acoperiți și refrigerați timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Semințe De Chimen
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa, morcovii, frunzele de dafin, 1 linguriță de semințe de caras zdrobite și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Semințe De Chimen
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se sotează 8 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6
Transferați acest lucru într-o tigaie de prăjire de 10x15 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
În aceeași tigaie la foc mare, combinați 1/2 lingură de ulei de măsline, jumătate (1 1/4 kilograme) de varză și 1/2 linguriță de semințe de chimen zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se sotează, amestecând des, până se gătește, aproximativ 5 până la 10 minute.
9
Transferați acest lucru în tigaia de prăjire și repetați cu încă 1/2 lingură de ulei, jumătatea rămasă (1 1/4 kilograme) de varză și restul de semințe de chimen zdrobite. Odată gătit, transferați acest lucru în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
(rezervati 1 Lingura)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
10
Încălziți uleiul de măsline rămas în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Așezați coapsa de porc în uleiul încălzit și rumeniți bine pe toate părțile. Puneți friptura deasupra tuturor legumelor din tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Carne De Porc
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
12
Adăugați berea și melasa în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind toate bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Se toarnă acest lucru și bulionul peste friptura de porc și legume. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Friptură De Porc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
14
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute. Întoarceți carnea de porc și coaceți până când temperatura internă a cărnii de porc atinge 145 grade F (63 grade C). În acest moment, scoateți tigaia din cuptor și lăsați carnea de porc să stea pe o tăietură timp de 5 minute. Apoi feliați carnea de porc în bucăți de dimensiuni de servire. Aruncați frunzele de dafin. Întoarceți carnea de porc feliată în tigaia care se odihnește peste legume. Completați cu piureul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
15
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 10 până la 15 minute sau până când cartofii se rumenesc ușor.