Dacă aveți în jur 1 oră și 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, friptura de carne de porc marinată ar putea fi o remarcabilă fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 10 și costă 2,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 270 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sos worcestershire, gem de zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Porc Marinată, Carne De Porc Marinată, și Carne De Porc Marinată Aromată.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Puneți friptura într-un 11-in. x 7 inch. vas de copt. Prick suprafață de friptură cu o furculiță; se toarnă sosul peste friptură. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 CP -170 CP.