Friptură De Porc Hoisin
Friptura de porc Hoisin este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 184 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, filet de porc, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură + salată de mazăre Wasabi cu vinetă Hoisin, Friptură de somon la grătar cu sos BBQ Hoisin, și Hoisin-friptură glazurată cu legume de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați filetul de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând carne de porc plat.
Așezați folie de plastic peste carnea de porc; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Tăiați carnea de porc transversal în 4 fripturi; se presară sare.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Transferați carnea de porc pe o farfurie. Reduceți căldura la minim.
Combinați oțetul și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând cu un tel. Se amestecă amestecul de oțet în picături de tigaie; gatiti 1 minut. Puneți carnea de porc în tigaie; se ia de pe foc.
Lăsați să stea 2 până la 3 minute sau până când se încălzește bine, întorcându-se des.
Se servește cu: susan Bok Choy