Friptură de porc cu salată de mere caramelizată cu vinetă Maytag albastru și portocaliu picant
Friptura de porc cu salată de mere caramelizată cu vinaigrette albastru și portocaliu picant Maytag este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $ 7.15 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1206 calorii, 81G de proteine, și 73G de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați miere, morcov, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de varză de Bruxelles caramelizată cu brânză albastră, slănină + vinetă de mere Caramel, Friptură de stridii și ceapă caramelizată cu salată verde de iarnă și vinetă de mere verzi, și Maytag Coji De Porc Cu Brânză Albastră.
Instrucțiuni
1
Pentru friptură: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Condimentați carnea de porc cu sare și piper și căutați bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Scurgeți grăsimea și adăugați ingredientele rămase în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se introduce la cuptor și se gătește până când temperatura internă a cărnii înregistrează 150 de grade F, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți carnea pe o farfurie și îndepărtați legumele și ierburile cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Adăugați mai multă apă dacă este necesar. Aduceți lichidul de gătit la fierbere și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Bateti untul si condimentati cu sare si piper dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
1
Puneți sucul de portocale într-o tigaie mică nereactivă la foc mare și gătiți până se reduce la 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Așezați sucul de portocale redus, oțetul, ceapa, jalapeno și pudra de ancho într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Fripturi De Carne Din New York
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați mierea și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1
Încălziți 3/4 cană de vinetă portocalie picantă într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se adaugă merele, tăiate în jos și se sotează până se rumenesc, se răstoarnă și se sotează până se fierbe, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Așezați creștetul de apă și frisee într-un bol mediu și aruncați cu câteva linguri de vinetă portocalie picantă rămasă, condimentați cu sare și piper și împărțiți între 4 farfurii. Aranjați 2 sferturi de mere pe fiecare farfurie, garnisiți cu nuci și brânză albastră și stropiți cu o parte din vinetă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Nu Dintr-o Grădină Locală
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Cret Andive
3 Bețișoare De Covrig
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier