Friptură de porc cu prune parfumate de cimbru

Friptura de porc prăjită cu prune parfumate de cimbru este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Dacă aveți la îndemână filet de porc, ulei de măsline, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de porc la grătar cu prune, Filet de porc cu prune prăjite și rozmarin, și Salată de filet de porc Adobo la grătar cu prune și migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați 1 1/2 linguri de ulei de măsline în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Presărați carnea de porc cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 4 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Puneți tigaia în cuptor. Gatiti la 500 timp de 15 minute sau pana cand un termometru Inregistreaza 14
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Lăsați să stea 10 minute; feliați transversal în 12 felii.
Preîncălziți broilerul la mare.
Fără a curăța tigaia, aranjați prunele, tăiați părțile în sus, în tigaie.
Combinați restul de 1 lingură de ulei, miere și usturoi, amestecând bine; periați prunele uniform cu amestecul de miere.
Se presară cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper. Se fierb prunele 6 minute sau până se carbonizează ușor; se presară cimbru tocat.
Se servește cu carne de porc.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.
Meci De Vin: 2009 Red Diamond Merlot (Washington, $
este netedă și fructată, făcând ecou prunelor dulci care evidențiază carnea de porc prăjită. Folosind piersici în schimb?
Se toarnă ochiul de pește Riesling din 2010 (Australia, 7 dolari), un alb uscat, cu arome de fructe de piatră. -- Gretchen Roberts
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Vina Alicia Las Compuertas Malbec]()
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Roșu intens cu accente violet. O combinație uimitoare între intensitate și precizie. Dezvăluie un fruct copt și un caracter dulce de marmeladă de mure, prune și fructe roșii. Se completează cu note elegante de piper, dafin și scorțișoară. Fruct negru intens, amplitudine mare și sucrozitate marcată. Se remarcă prin taninurile sale fine coapte și mătăsoase și oferă o senzație de gură elegantă și complexă. Îmbătrânirea va spori complexitatea vinului.Ideal pentru a se împerechea cu carne grasă, carne de vânat, mâncăruri picante, gătite lent sau la grătar.