Friptură de porc cu mere
Friptura de porc prăjită cu mere este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 572 calorii, 52G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $ 3.49 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, usturoi, cotlet de porc tăiat în centru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 69 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Friptură de porc cu mere, Friptură De Porc Cotlet Cu Mere & Salvie, și Friptură De Porc Cotlet Cu Rutabagas & Mere.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul vegetal la foc mare. Condimentați coapsa de porc peste tot generos cu sare și piper. Căutați carnea până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați carnea pe o farfurie și puneți-o deoparte.
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, usturoiul, crengutele de plante și 2 linguri de unt în tigaie. Se amestecă până când legumele se rumenesc, aproximativ 8 minute. Amestecați merele feliate, apoi împingeți amestecul în lateral și așezați coapsa de porc în mijlocul tigaiei împreună cu orice sucuri colectate pe farfurie.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți coapsa până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 140 până la 150 de grade F, aproximativ 30 până la 35 de minute. (Vezi nota lui Cook.)
Transferați carnea de porc o tăietură și acoperiți-o ușor cu folie în timp ce faceți sosul. Aranjați merele și legumele pe un platou de servire și dați deoparte.
Îndepărtați și aruncați crengile de plante medicinale. Întoarceți tigaia la foc mare și adăugați oțetul răzuind fundul cu o lingură de lemn pentru a slăbi orice bucăți rumenite. Reduceți la jumătate, apoi adăugați cidrul și reduceți din nou cu aproximativ jumătate. Trageți tigaia de pe foc și amestecați muștarul și restul de 2 linguri de unt rece. Reglați condimentele cu sare și piper, după gust.
Scoateți șirurile din friptură și feliați în bucăți groase de 1/2 inci și aranjați peste amestecul de mere.
Stropiți puțin sos peste carne și serviți restul pe lateral.
Nota bucătarului: carnea de porc gătită în acest fel va fi ușor roz. Dacă doriți, gătiți carnea de porc la 160 de grade F, dar rețineți că această tăietură slabă nu va fi la fel de umedă la temperatura mai ridicată.