Friptură De Porc
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de porc ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 1454 calorii, 210g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $11.01 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 214 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați sucul de lămâie, sosul de soia, zahărul, ghimbirul, usturoiul și sarea până când zahărul se dizolvă.
Așezați coapsa de porc într-o tigaie și împrăștiați inelele de ceapă și frunzele de dafin peste ea.
Se toarnă amestecul de var-ghimbir peste carne și se acoperă cu folie de plastic. La frigider timp de aproximativ 12 ore, întorcându-se din când în când.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Prăjiți, neacoperit, timp de aproximativ 3 1/2 ore; ungeți frecvent cu sucuri de tigaie. Pentru o friptură bine făcută, gătiți până când temperatura internă a fripturii este de 145 grade F (63 grade C).