Friptură de oală cu legume
Friptura de oală cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,23 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 583 calorii, 48G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână vin, zahăr, friptură de chuck și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant.
Instrucțiuni
Prăjiți maro pe toate părțile în ulei fierbinte într-o oală sub presiune la foc mediu-mare.
Adăugați morcovul și ingredientele rămase; închideți capacul în siguranță.
Așezați regulatorul de presiune pe conducta de aerisire și gătiți 45 de minute cu regulatorul de presiune care se balansează încet.
Rulați apă rece peste oala sub presiune pentru a reduce presiunea instantaneu; scoateți capacul astfel încât aburul să scape de dvs.
Metoda cuptorului olandez: prăjiți maro pe toate părțile în ulei fierbinte într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați morcovul și ingredientele rămase. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 3 ore sau până când friptura și legumele sunt fragede.