Friptură De Oală

Friptură De Oală
Friptura de oală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 78g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 855 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,53 USD pe porție. 3725 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de semințe de struguri, mai mulți morcovi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Folosiți o oală acoperită cu fund gros (rezistentă la cuptor dacă intenționați să gătiți în cuptor), cum ar fi un cuptor olandez, suficient de mare pentru a ține friptura și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu mare (suficient de fierbinte pentru a arde carnea). Se usucă friptura cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Presărați și frecați sare, piper și condimente italiene peste toată carnea. Friptură maro în oală, peste tot, câteva minute pe fiecare parte. Nu mișcați friptura în timp ce o parte se rumeneste, altfel nu se va rumeni bine.2 când friptura este rumenită, scoateți-o din tigaie și așezați-o pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți timp de aproximativ 5 până la 10 minute, până când încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoiul și morcovii pentru a sta deasupra cepei. Puneți friptura deasupra cepei, usturoiului și morcovilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați 1/2 cană de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
7
Adăugați frunza de dafin. Acoperă. Aduceți la foc mic și apoi reglați căldura până la cea mai mică căldură posibilă pentru a menține un foc mic atunci când este acoperit (gătim friptura la setarea caldă a gamei noastre electrice)*. (Dacă gătiți în cuptor, aduceți-l la foc mic mai întâi pe plită, apoi puneți-l în cuptor, porniți temperatura la 300 cm.F timp de 15 minute, apoi lăsați-l la 250 cm. f Pentru Prima oră, apoi 225 cm. după aceea.) 3 gătiți timp de 3 1/2 până la 4 1/2 ore sau mai mult, până când carnea este fragedă. (Dacă utilizați o oală sub presiune, reduceți timpul la jumătate).După gătit 3 1/2 ore. Rețineți cât de mult lichid a fost eliberat de carne. Acest lucru provine din gătitul lent la o temperatură foarte scăzută. Dacă friptura dvs. de oală este prea uscată, asigurați-vă că tigaia pe care o utilizați are un capac etanș și că gătiți la cea mai mică căldură posibilă pentru a menține fierberea scăzută.Sugerați servirea cu fasole verde și cartofi*dacă utilizați o gamă de gaz, este posibil să întâmpinați dificultăți în a obține flacăra suficient de scăzută. Un sfat pe care l-am citit recent în Cook ' s Illustrated sugerează înfășurarea strânsă a unei folii de aluminiu, modelarea acesteia într-o gogoașă slabă și punerea acesteia deasupra arzătorului pentru a crea o distanță puțin mai mare între gamă și tigaie. Dacă aveți una dintre acele game BTU ridicate, vă recomand să gătiți friptura la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista