Friptură de miel cu tarhon-unt de mentă
Friptura de miel cu unt de tarhon-menta este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. O porție conține 547 calorii, 49G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 5,27 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de tarhon și mentă, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Miel de tarhon prăjit cu fasole de unt, Friptură De Miel Cu Mentă, și Pui prăjit cu unt de lămâie și tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă untul, tarhonul,menta, oțetul de tarhon și 2 lingurițe de sare grosieră într-un castron mediu până se omogenizează bine.
Transferați 1/4 cană de unt de plante în bowland mic rezervă pentru legume. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți ambele castroneși rece. Aduceți un castron mediu de unt de ierburila temperatura camerei înainte de utilizare.
Folosind un cuțit ascuțit mic, faceți fante adânci de 1 inch peste tot mielul. Introduceți 3 sau 4 benzi de coajă de portocală în fiecare slit.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Închideți mielul în folie de plastic și răciți.
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptoruluiși preîncălziți la 450 F.
Încălziți uleiul în foarte mareskillet peste căldură medie-mare.
Sprinklelamb cu sare grunjoasă și piper.
Adăugamiel în tigaie; gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Periați cu 2 linguri de unt de plante.Friptură de miel 15 minute.
Periați din nou cu 2linguri de unt de plante.
Reduceți temperatura la 350 buc. F. Continuați să prăjiți mielul până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte înregistrează 135 buc.F până la 140 buc. F pentru mediu-rar, aproximativ 55 de minute.
Transferați mielul în platou; tigaie de rezervă. Tentlamb lejer cu folie; lăsați să se odihnească 30 de minute.
Lingura de grăsime de pe orice sucuri în tigaie de prăjire.
Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mare.
Se adaugăvin și bulion și se aduce la fierbere, bătândpentru a răzui bucățile rumenite. Se fierbe până la sosse reduce la 2 cani, aproximativ 5 minute.
Se amestecă untul de plante rămas și se răzuiecoaja de portocala. Sos de sezon la gust cusare grosieră și piper.
Lingurați legumele în jurul mielului peplatter; garnisiți cu crenguțe de ierburi proaspete.