Friptură de miel cu sos de cireșe uscate

Friptură de miel cu sos de cireșe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de miel cu sos de cireșe uscate. Această rețetă servește 6 și costă 5,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 502 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, rozmarin, picior de miel fără semibon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Picior de miel cu sos de cireșe uscate, Friptură De Rață Cu Sos De Cireșe Uscate, și Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Condimentați mielul cu sare și piper și puneți-l într-o tigaie medie. Împrăștiați ceapa, usturoiul și morcovii în jurul cărnii și prăjiți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 și prăjiți mielul până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 120, aproximativ 1 1/2 ore. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Folosind o perie sau o lingură de patiserie, întindeți muștarul pe toată carnea. Într-un castron mic, combinați rozmarinul tocat cu cimbru și 1 1/2 lingurițe fiecare de sare și piper. Bateți amestecul de plante peste tot mielul și prăjiți-l timp de 10 minute mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Transferați mielul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Transferați legumele într-un castron și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Între timp, încălziți o tigaie medie până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Presărați zahărul în tigaie și gătiți la foc moderat până se caramelizează, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați verjusul și gătiți timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerjusVerjus
9
Adăugați Syrah și gătiți, agitând frecvent tigaia, până când zahărul se dizolvă și vinul se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute. Se amestecă demiglace, stoc și crenguță de rozmarin și se fierbe la foc moderat până se reduce la 1 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați cireșele uscate și fierbeți la foc mic doar până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Condimentează ușor cu sare și piper. Aruncați crenguța de rozmarin și transferați sosul într-o barcă cu sos încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cireșe UscateCireșe Uscate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
11
Aruncați șirul de bucătărie și feliați friptura gros.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
12
Transferați într-un platou, aranjați legumele în jurul Mielului și serviți cu sosul de cireșe uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista