Friptură de miel cu portocale și măsline

Friptură de miel cu portocale și măsline
Friptura de miel cu portocale și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 271 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii pur approxume, căței de usturoi, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de miel cu portocale și măsline, Friptură de miel de primăvară cu vin și portocale rossimbrox, și Friptură de miel cu măsline, lămâie și Oregano proaspăt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ținând cuțitul paralel cu suprafața de lucru, tăiați mielul pe lungime, urmând cusătura unde a fost îndepărtat osul și oprindu-vă aproximativ 1/2" înainte de a trece până la capăt. Deschideți mielul ca o carte și condimentați peste tot cu sare și piper. Închideți, înfășurați bine în plastic și răciți cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OsOs
MielMiel
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Preîncălziți cuptorul la 400 F. deschideți mielul și aranjați usturoiul pe jumătatea inferioară, lăsând o margine de 1". Se acoperă cu felii de portocale și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se presară cu fulgi de ardei sărat și roșu. Închideți mielul și legați la intervale de 1" cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
4
Așezați mielul pe un suport de sârmă așezat într-o foaie mare de copt cu margini. Prăjiți până se rumenesc frumos, 30-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
5
Scoateți mielul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Reduceți temperatura cuptorului la 300 buc.F. Transferați cu atenție mielul într-o oală mare rezistentă la cuptor și adăugați stoc, vin și roșii pur. Acoperiți și fierbeți mielul, ungând cu lichid de fiert la fiecare 30 de minute, până se rumenesc și se înmoaie furculița, 2 1/2-3 ore. Se condimentează cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
StocStoc
MielMiel
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Transferați mielul pe o tăietură și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Se servește cu lichid de fiert.
9
Faceți înainte: mielul poate fi condimentat cu 1 zi înainte; Păstrați la rece. Mielul poate fi fiert cu 2 zile înainte; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Revista