Friptură De Miel Cu Ierburi Italiene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de miel din ierburi italiene. Această rețetă servește 10. O porție conține 179 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Dacă aveți frunze de rozmarin, vin, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Usturoi-iarbă friptură picior de miel, Iarbă și citrice friptură picior de miel, și Iarbă și usturoi friptură picior de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția mielului până se amestecă; se toarnă peste miel într-un vas superficial. Întoarceți-vă pentru a acoperi uniform mielul cu amestec de pansament. La frigider 2 ore, întorcând mielul după 1 oră.
Se încălzește cuptorul la 177°.
Scoateți mielul din marinată; aruncați marinada.
Puneți mielul pe raft în tigaie.
Coaceți 50 min. până la 1 oră sau până la finalizare (160F).
Lăsați să stea 10 min. înainte de a tăia.