Reteta Fusta friptura cu sos Chimichurri este gata în aproximativ 2 ore și 22 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Această rețetă face 4 porții cu 520 calorii, 63G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $7.55 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați Nasturel, friptură de fustă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de fustă cu sos Chimichurri, Friptură de fustă cu sos Chimichurri, și Friptură de fustă cu sos Chimichurri pentru rețete similare.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.