Friptură De Fustă Balsamică La Grătar

Friptură De Fustă Balsamică La Grătar
Friptura de fustă balsamică la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 200 de calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de oțet balsamic, sos Worcestershire, friptură de fustă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Fustă Marinată Balsamică, Friptură De Fustă Marinată Balsamică, și Friptură de fustă Skillet cu roșii cherry balsamice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați friptura, întorcându-se la strat; sigilați și marinați la temperatura camerei 25 de minute, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
4
Încălziți o tigaie mare la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
5
Presărați ambele părți ale fripturii cu 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
6
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți friptura din tigaie; se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă. Cort cu folie; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista