Friptură de flancuri cu sos de vin

Friptură de flancuri cu sos de vin
Flank Friptură cu sos de vin durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,31 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 204 de calorii. Este perfect pentru ziua indragostitilor. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Această rețetă de la Taste of Home necesită friptură de vită, ulei de măsline, vin sau ceapă verde. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil de 26%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Friptura de flanc cu sos de vin cu usturoi, Friptură de flanc în sos de vin de ciuperci și Spirale de friptură de flanc cu sos de vin porcini și roșu.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea exterioară de hârtie din bulbul de usturoi (nu curățați și nu separați cățeii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2
Tăiați vârful bulbului de usturoi; ungeți cu 1/2 linguriță ulei. Înfășurați becul în folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Coaceți la 425° timp de 30-35 de minute sau până se înmoaie. Se răcește timp de 10-15 minute. Stoarceți usturoiul înmuiat într-un castron mic; pasează și pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se presară friptura cu piper și sare. Într-o tigaie mare antiaderență acoperită cu spray de gătit, gătiți friptura la foc mediu-mare în uleiul rămas timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Reduceți căldura la mediu; adauga 1 lingura de unt. Gătiți friptura cu 4-8 minute mai mult pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rare, un termometru ar trebui să indice 145°; medie, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți și păstrați la cald.
7
Adăugați treptat bulion și vin în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la fierbere. Se amestecă în piure de usturoi. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, până când lichidul scade la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se strecoară sosul și se întoarce în tigaie; se amestecă untul rămas până se topește. Tăiați friptura subțire peste bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se presara cu ceapa; se serveste cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru Flank Steak. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista