Spanacul și friptura de flanc umplute cu morcovi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 451 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 4.27 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, spanac, friptură de flanc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de flanc umplută cu spanac, Friptură de flanc umplută cu spanac și Feta, și Friptură de flanc umplută cu ciuperci și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti morcovii intr-o cratita cu apa sarata clocotita pana abia se inmoaie, 6 pana la 8 minute, apoi scurgeti (morcovii vor continua sa se gateasca pe masura ce se racesc). Când se răcește, tăiați fiecare secțiune pe lungime în 3 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc moderat, amestecand, pana cand este crocanta, apoi transferati cu o lingura cu fante pe prosoape de hartie pentru a se scurge, rezervand grasime. Se amestecă slănină, pesmet, pătrunjel, usturoi, oregano, sare, piper, cuișoare, nucșoară și 2 linguri de grăsime într-un castron până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Usturoi
Nucșoară
Piper
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
Bol
3
Puneți friptura pe 2 foi suprapuse de folie de plastic (fiecare de aproximativ 2 picioare lungime) cu o latură scurtă de friptură cea mai apropiată de dvs. Ținând un cuțit ascuțit paralel cu suprafața de lucru și începând pe o parte lungă, friptura fluture tăind-o aproape pe jumătate orizontal (nu până la capăt), apoi deschideți-o ca o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuțit
4
Întoarceți friptura astfel încât o parte lungă să fie cea mai apropiată de dvs., apoi aranjați spanacul uniform peste friptură, lăsând o margine de 1 inch de-a lungul marginii cele mai îndepărtate de dvs. Topiți spanacul cu bucăți de morcov, aranjându-le paralel cu partea lungă și distanțându-le uniform, apoi presărați uniform cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Morcov
Pâine
Friptură
5
Începând cu partea cea mai apropiată de dvs. și folosind folie de plastic ca ajutor, înfășurați friptura, apăsând ușor pe umplutură (nu rulați prea strâns sau umplutura va aluneca de la capete), apoi legați friptura transversal cu sfoară la intervale de 3/4 inci. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului și pe capac. Aprindeți un coș de fum plin de cărbune și turnați-l uniform pe 1 parte a raftului inferior (veți avea un strat dublu sau triplu de cărbune).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Când cărbunele devine alb cenușiu (15 până la 20 de minute de la iluminare) și vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra suportului superior timp de 3 până la 4 secunde, prăjiți friptura pe toate părțile pe suportul ușor uns peste cărbuni până se rumenesc bine, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
3
Mutați friptura în partea laterală a grătarului fără cărbuni dedesubt și gătiți, acoperită cu capac, rotind o dată, până când un termometru cu citire instantanee introdus în diagonală 2 inci în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează 125 F, 15 până la 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Preîncălziți toate arzătoarele la mare, apoi reglați căldura la moderat mare. Prăjiți friptura pe toate părțile pe un raft ușor uns peste flăcări până se rumenesc bine, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
2
Opriți arzătorul direct sub friptură și gătiți, acoperit cu capac, rotind o dată, până când un termometru cu citire instantanee introdus în diagonală 2 inci în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează 125 f, 25 până la 30 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
1
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să stea, acoperită lejer cu folie, 20 de minute. Carnea de vită va continua să gătească așa cum este, ajungând la 130 de metri f (mediu-rar). Aruncați sfoara, având grijă să nu derulați friptura și tăiați friptura în felii groase de 1/2 inch cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuțit
Folie De Aluminiu
2
* Disponibil la magazinele de hardware și la unele magazine de produse alimentare de specialitate.
1
* Friptura poate fi rulată și legată cu 1 zi înainte și răcită, învelită în folie de plastic.* Dacă nu puteți face grătar, friptura poate fi arsă într-o tigaie grea de 12 inci (capetele ruloului vor veni lateral) în grăsimea de slănină rămasă sau 1 lingură de ulei, întorcându-se, 8 până la 10 minute, apoi transferată într-o tigaie de prăjire și prăjită în mijlocul unui cuptor de 350 F de 20 până la 25 de minute.