Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc umplută cu orez. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 677 calorii. Pentru $5.29 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză gouda, apă, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de flanc umplută la grătar în stil Muffuletta (umplută cu Salumi, Provolone și salată de măsline), Friptură De Flanc Umplută, și Friptură De Flanc Umplută.
Instrucțiuni
1
Începând de-a lungul unei părți lungi, tăiați o fantă orizontală prin friptură până la 1/2 in. din partea opusă, formând un buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul Worcestershire, sosul de soia, pudra de usturoi și fumul lichid, dacă doriți; adăugați friptura. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Între timp, într-o cratiță mică, combinați broccoli, apă, ciuperci, ceapă și ardei roșu. Aduceți la fierbere. Se amestecă orezul; acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Cană De șalote, Tocate
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Lăsați să stea 5-10 minute sau până când apa este absorbită. Puf cu o furculiță; amestecați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Scurgeți și aruncați marinada. Stuff steak cu 1 cană amestec de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mazăre Goya®
6
Transfer la un 8-in. vas de copt pătrat acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Așezați amestecul de orez rămas în jurul fripturii umplute. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.