Friptură de flanc marinată cu vin roșu umplută cu Prosciutto, Fontina și busuioc cu reducere Cabernet-șalot

Friptură de flanc marinată cu vin roșu umplută cu Prosciutto, Fontina și busuioc cu reducere Cabernet-șalot
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Friptura de flanc marinată cu vin roșu umplută cu Prosciutto, Fontinan și busuioc cu reducerea Cabernet-șalot ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 745 calorii, 41G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $ 6.56 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, șobolani, brânză fontina și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Flanc Marinată Cu Vin Roșu, Vin roșu marinat flanc friptură #grassfedmoms, și Friptură de flanc rulată cu Prosciutto și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți împreună șalotele, vinul și uleiul de măsline într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Adăugați friptura și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți friptura din marinată și ștergeți cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Așezați pe o suprafață plană, tăiați partea în sus și condimentați cu sare și piper. Acoperiți suprafața cu feliile de prosciutto, apoi acoperiți cu brânza și un strat de frunze de busuioc. Începând cu partea orientată spre dvs., rotiți bine friptura în jurul umpluturii. Folosind șirul de bucătărie, legați rola în 4 sau 5 locuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
ProsciuttoProsciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Ungeți exteriorul fripturii cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați friptura la foc mare până se rumenesc peste tot, 8 până la 10 minute. Întoarceți friptura de 4 ori pe măsură ce gătește. Îndepărtați carnea de căldura directă și grătați timp de 15 până la 20 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 125 de grade F pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere. Feliați împotriva bobului în felii groase de 1/2 inci și stropiți cu reducerea Cabernet-șalot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Încălziți uleiul într-o cratiță mare pe grătarele grătarului la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Adăugați șalotele și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
11
Adăugați vinul și boabele de piper, dați la fiert și gătiți până se îngroașă și se reduce la 1 cană. Se strecoară amestecul într-un bol și se condimentează cu sare, după gust și miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista