Friptură De Flanc La Grătar Cu Usturoi
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 53 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de sos de grătar picant, friptură de flanc de vită, paprikan și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Usturoi Soia Marinată Friptură De Flanc La Grătar, Friptură de flanc Balsamic și usturoi la grătar, și Friptură de flanc la grătar cu usturoi și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Se amestecă usturoiul și condimentele; frecați uniform pe ambele părți ale fripturii.
Friptură la grătar 5 min. pe fiecare parte. Continuați grătarul 10 min. sau la coacere medie (160F), întorcându-se și perindând ocazional cu sos de grătar.
Tăiați friptura peste Bob în felii subțiri.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.