Friptură de flanc la grătar cu glazură de Chutney-Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc la grătar cu glazură de Chutney-Bourbon. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 180 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de chutney de piersici, suc de ananas, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Friptură De Flanc La Grătar, Friptură De Flanc La Grătar Din Midwestern, și Friptură de flanc la grătar cu legume prăjite și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Fulgi De Legume
2
Tăiați grăsimea din friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
3
Combinați friptura și ingredientele rămase într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați la frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Scoateți friptura din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Friptură
5
Așezați friptura pe un grătar sau o tigaie pentru broiler. Gatiti 8 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Fulgi De Legume
6
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Friptură
7
Se toarnă marinada rezervată într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.