Friptură de flanc feliată subțire peste rucola cu usturoi și ulei de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc feliată subțire peste rucola cu usturoi și ulei de lămâie. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.08 pe portie. O porție conține 371 calorii, 19g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați rucola, friptura de flanc, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc de soia-lămâie cu rucola, Gatiti cartea: rucola, usturoi si ceapa verde umplute friptură flanc, și Dovlecel Feliat Subțire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un foc fierbinte într-un grătar cu cărbune sau preîncălziți un grătar cu gaz la înălțime.
Scoateți friptura de flanc din frigider cu 20 până la 30 de minute înainte de grătar și așezați-o pe o foaie de copt mare, cu margini.
Într-un castron mic, combinați cele 2 linguri de ulei de măsline și usturoiul. Frecați friptura pe ambele părți cu amestecul și condimentați cu sare și piper.
Așezați friptura de flanc direct peste focul fierbinte. Acoperiți grătarul și căutați friptura pe o parte, 4 minute pentru rare sau 6 minute pentru mediu-rare. Întoarceți, acoperiți din nou și gătiți încă 4 minute sau până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 49° pentru rare sau 130 până la135 pentru mediu-rare.
Transferați friptura pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Tăiați carnea peste cereale în felii groase de inci.
Împrăștiați o cantitate egală de rucola pe fiecare farfurie. Aranjați felii de friptură suprapuse peste verdeață și lingurați orice suc acumulat deasupra.
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline de lămâie peste fiecare porție de friptură și presărați cu fleur de sel.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Grgich Hills Estate Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 47 de dolari.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
Un Merlot cu climă rece, cu arome strălucitoare de fructe și aciditate plăcută gurii din podgoriile Grgich Hills din sudul Văii Napa, cultivate fără îngrășăminte artificiale, pesticide sau erbicide. Cu arome minunat complexe de afine, cedru și alune prăjite, acest vin este partenerul perfect cu filet de vită, raft de miel sau carne de porc prăjită.