Friptură De Flanc Din America De Sud

Reteta Sud-American flanc friptură ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 367 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Un amestec de friptură de flanc de vită, sare, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Flanc Din America De Sud, Friptură De Cedru Marinată Din America De Sud, și Jazz rece și fierbinte pentru a trap Sud-American Chimichurri friptură!.
Instrucțiuni
Strângeți sucul din 1 portocală și turnați într-un robot de bucătărie sau blender.
Adăugați usturoi, cilantro, ardei iute și sosul lor, ulei, oțet, chimen, coriandru și 1/2 linguriță de sare. Rotiți până se curăță fin.
Puneți friptura într-o pungă de plastic cu fermoar de 1 galon.
Se toarnă amestecul cilantro-chipotle peste friptura și punga de etanșare. Se răcește cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ridicați friptura din marinată (aruncați marinada) și așezați-o pe un grătar cu ulei pe un pat solid de cărbuni cu căldură medie sau la foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti friptura, rotind la fiecare 4 pana la 5 minute, pana se rumeneste pe ambele parti si se face dupa bunul plac in centrul celei mai groase parti (taiate la test), aproximativ 12 minute in total pentru mediu-rare.
Transferați friptura pe o placă cu ramă sau pe un platou.
Lăsați să se odihnească 3 până la 5 minute.
Tăiați subțire carnea peste cereale. De asemenea, feliați portocaliu rămas.
Serviți friptura cu felii de portocale pentru a stoarce peste porții și adăugați sare după gust.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlot-ul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Merlot-ul regizorului]()
Merlot-ul regizorului
Merlot-ul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un gust rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu indicii de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe palat cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la gratar si linguine cu pesto.