Friptură de flanc de rozmarin cu salsa de smochine
Friptura de flanc de rozmarin cu Salsan de smochine este o fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,47 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, Brânză gorgonzola, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Flanc De Rozmarin-Merlot, Friptură De Flanc La Grătar Cu Rozmarin, și Friptură de flanc la grătar cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente și 1 lingură. ulei de măsline. Frecați pe friptură; acoperiți și răciți 30 de minute până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Friptură
Condimente Uscate Freca
2
Preîncălziți grătarul la 400 până la 450 de căldură (mare). Aruncați împreună smochine, următoarele 3 ingrediente și restul de 2 linguri. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar, 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Lăsați să stea 5 minute.
6
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în fâșii subțiri și aranjați pe un platou de servire. Puneți salsa de smochine peste friptură și presărați cu Gorgonzola.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.