Friptură de flanc cu sos de hrean

Friptură de flanc cu sos de hrean
Flank Friptură cu sos de hrean durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD per porție. O porție conține 204 calorii , 25 g de proteine și 8 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . Dacă aveți la îndemână friptură de vită, sos Worcestershire, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Cu un scor de 67% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de flanc cu sos de ciuperci , Friptură de flanc cu sos Chimichurri și Rotunde de friptură și piper cu sos cremă de usturoi, hrean și trandafiri .

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, marcați suprafața fripturii cu tăieturi diagonale superficiale la 1 inch. intervale, realizând forme de diamant. Repetați pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru ToppingCheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
2
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați următoarele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Adăugați friptura. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4
Combinați ingredientele pentru sos într-un castron mic; se acopera si se da la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți -- Mergeți Mai Grei Pentru Un Plus Picant1 Linguriță Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți -- Mergeți Mai Grei Pentru Un Plus Picant
Echipamente pe care le vei folosi
Lichior De Cirese, OptionalLichior De Cirese, Optional
5
Scurgeți și aruncați marinata. Friptura la grătar, acoperită, la foc mediu-fierbinte, timp de 7-9 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rare, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°). Tăiați friptură subțire peste bob; se serveste cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Linguriță Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți -- Mergeți Mai Grei Pentru Un Plus Picant1 Linguriță Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți -- Mergeți Mai Grei Pentru Un Plus Picant
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Căței De Usturoi, Răzuiți Cu Un Microplan Sau Partea Mică A Unei Răzătoare Cu Cutie4 Căței De Usturoi, Răzuiți Cu Un Microplan Sau Partea Mică A Unei Răzătoare Cu Cutie
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista