Friptură de flanc cu sos de hrean
Flank Friptură cu sos de hrean durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD per porție. O porție conține 204 calorii , 25 g de proteine și 8 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . Dacă aveți la îndemână friptură de vită, sos Worcestershire, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Cu un scor de 67% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de flanc cu sos de ciuperci , Friptură de flanc cu sos Chimichurri și Rotunde de friptură și piper cu sos cremă de usturoi, hrean și trandafiri .
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, marcați suprafața fripturii cu tăieturi diagonale superficiale la 1 inch. intervale, realizând forme de diamant. Repetați pe cealaltă parte.
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați următoarele cinci ingrediente.
Adăugați friptura. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.
Combinați ingredientele pentru sos într-un castron mic; se acopera si se da la frigider.
Scurgeți și aruncați marinata. Friptura la grătar, acoperită, la foc mediu-fierbinte, timp de 7-9 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rare, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°). Tăiați friptură subțire peste bob; se serveste cu sos.