Friptură de flanc cu ciuperci Shiitake și sos de semințe de dovleac

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc cu ciuperci Shiitake și sos de semințe de dovleac. Această rețetă servește 4. O porție conține 523 calorii, 28G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați semințe de dovleac, ciuperci shiitake, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cina în seara asta: friptură prăjită, șalotă Sotată și ciuperci Shiitake, Friptură de flanc cu sos de ciuperci Shiitake, și Friptură de flanc prăjită cu sos de ciuperci de vin roșu.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă de 12 inci la foc mediu.
Adăugați semințe de dovleac și pâine prăjită, amestecând des cu o lingură de lemn, până se rumenesc ușor, dar nu se ard.
Transferați semințele de dovleac într-un blender, opriți focul și ștergeți tigaia.
Adăugați coriandru, usturoi și ulei de măsline în blender și procesați până când semințele de dovleac sunt bine tocate.
Se transferă într-un castron mediu și se adaugă 3 linguri de suc de lămâie și se condimentează după gust cu sare și piper. Gustați și adăugați încă o lingură de suc de lămâie, dacă este necesar.
Condimentați friptura de flanc cu un vârf generos de sare și piper pe ambele părți.
Încălziți uleiul de canola în tigaia din fontă la foc mediu-mare până la sclipire. Puneți cu grijă friptura în tigaie și gătiți, răsturnând la fiecare 2 minute, până când se rumenesc la exterior și Centrul înregistrează 130 F pe un termometru cu citire instantanee pentru mediu-rar, aproximativ 8 minute în total.
Transferați friptura pe o farfurie mare și lăsați să se odihnească.
Odată ce tigaia s-a răcit ușor, îndepărtați toată grăsimea din tigaie, cu excepția a 1 lingură și transformați focul în mediu.
Adăugați ciupercile și amestecați bine. Gatiti, amestecand des si razuind orice bucati rumenite, pana cand ciupercile si-au eliberat apa si sunt fragede, aproximativ 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Feliați friptura de flanc subțire împotriva bobului. Puneți o parte din pesto pe o farfurie și acoperiți cu feliile de friptură.
Serviți imediat cu ciuperci.