Friptura Salisbury de curcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 197 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 1,75 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă de la Allrecetes necesită apă, cremă condensată de supă de ciuperci, amestec de supă de ceapă și ou. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 49%. Încearcă Friptură Salisbury (Curcan ), Friptură De Curcan Salisbury, și Friptură De Curcan Salisbury pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți 1 cană de apă, amestec de supă de ceapă, sos Worcestershire, usturoi și piper negru împreună într-un castron. Se strecoară amestecul, se rezervă solide și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă 1/2 cană bulion și solidele într-un castron mare; amestecați curcanul, firimiturile de pâine și oul în amestecul bulion-solide până se combină bine. Scoateți 8 porții folosind 1/2 cană de măsură și formați fiecare într-o pastă ovală; aranjați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Bateți bulionul rămas, supa de ciuperci, 1 cutie de apă și amestecați sosul într-o cratiță până se omogenizează; aduceți la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Ciuperci
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se ia de pe foc.
7
Întoarceți chiftelele și turnați sosul peste fiecare. Continuați să gătiți până când sosul s-a îngroșat ușor, încă aproximativ 10 minute.