Friptură De Curcan Salisbury

Friptură De Curcan Salisbury
Friptura Salisbury de curcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 197 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 1,75 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă de la Allrecetes necesită apă, cremă condensată de supă de ciuperci, amestec de supă de ceapă și ou. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 49%. Încearcă Friptură Salisbury (Curcan ), Friptură De Curcan Salisbury, și Friptură De Curcan Salisbury pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Bateți 1 cană de apă, amestec de supă de ceapă, sos Worcestershire, usturoi și piper negru împreună într-un castron. Se strecoară amestecul, se rezervă solide și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă 1/2 cană bulion și solidele într-un castron mare; amestecați curcanul, firimiturile de pâine și oul în amestecul bulion-solide până se combină bine. Scoateți 8 porții folosind 1/2 cană de măsură și formați fiecare într-o pastă ovală; aranjați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Bateți bulionul rămas, supa de ciuperci, 1 cutie de apă și amestecați sosul într-o cratiță până se omogenizează; aduceți la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Se ia de pe foc.
7
Întoarceți chiftelele și turnați sosul peste fiecare. Continuați să gătiți până când sosul s-a îngroșat ușor, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista