Friptura de curcan cu sos de Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1172 calorii, 152g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de piper, port tawny, tulpini de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Port-Basted friptură de curcan cu sos de tigaie, Curcan prăjit umed cu sos de Port, și Friptură de vită cu sos de Port și Stilton.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați gâtul, inima și pipota, apoi țelina și ceapa; saut până se rumenesc adânc, amestecând des, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați 6 căni de apă și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți 1 1/2 ore. Se strecoară stocul în ceașcă mare de măsurare și se rezervă; aruncați solidele. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1
Așezați curcanul pe raft într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2
Se amestecă ceapa, mărul, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și cimbru în castron. Se amestecă amestecul în cavitatea principală a curcanului. Puneți vârfurile aripilor sub; legați picioarele împreună pentru a ține forma. Frecați uleiul peste curcan; se presară cu 3 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu plastic; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F. curcan prăjit descoperit 45 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 buc. F. friptură de curcan 1 oră. Întoarceți tigaia;se toarnă 1 cană de curcan. Prăjiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 175 de metri pătrați, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Stoc
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
4
Transferați curcanul pe platou; cort liber cu folie și lăsați să stea 30 de minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade). Rezervați sucuri de tigaie pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
1
Amestecați untul și făina într-un castron mic pentru a netezi pasta. Înclinați tigaia de prăjire; scoateți grăsimea din sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați Port și 1 cană de curcan; aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Stoc
Port
4
Transferați în cratiță mare. Măsurați 3 căni de curcan, adăugând bulion de pui, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Se adaugă în cratiță și se aduce la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
6
Bateți în pasta de făină. Se fierbe până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi lingura, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime