Friptură de curcan cu sos de cidru de mere

Friptură de curcan cu sos de cidru de mere
Friptura de curcan cu sos de cidru de mere este o fără gluten și primar felul principal. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 980 calorii, 120g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, miere, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Prăjiți curcan cu mere, ceapă, frunze de salvie prăjite și sos de cidru de mere, Friptură de curcan cu sos de cidru-rozmarin, și Friptură de curcan Heritage cu slănină-Ierburi și sos de cidru.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați piese de curcan; saut 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
3
Adăugați ceapa, țelina și frunzele de dafin; saut până când ceapa este moale, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Adăugați cuișoare, sare, piper, scorțișoară și nucșoară; se amestecă 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SareSare
5
Adăugați cidru, bulion și măr; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți neacoperit 45 de minute, amestecând ocazional. Se strecoară stocul în cratiță medie. Aruncați solidele. Se amestecă mierea și oțetul în baza de sos. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
MărMăr
StocStoc
BazaBaza
SosSos
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Setați raftul în poziția cea mai de jos în cuptor și preîncălziți la 500 buc.F. Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați generos cavitatea principală cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3
Așezați pene de ceapă, pene de mere și frunze de dafin sfărâmate în cavitate. Începând de la capătul gâtului, glisați cu atenție mâna între piele și piept carne de curcan pentru a slăbi pielea. Frecați 4 linguri de unt peste carnea de sân sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
MărMăr
CeapăCeapă
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Așezați curcanul pe setul de rafturi într-o tigaie mare de prăjire. Tuck sfaturi aripa sub. Legați picioarele împreună pentru a ține forma. Frecați restul de 3 linguri de unt în afara curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6
Puneți curcanul în cuptor și reduceți imediat temperatura cuptorului la 350 F. friptură de curcan 1 oră; se toarnă 1 cană bulion de pui peste curcan. Prăjiți 1 oră, ungând o dată cu picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Se toarnă 1 cană de bulion de pui peste curcan. Prăjiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 175 de metri pătrați, ungând o dată cu picături de tigaie și acoperind curcanul slab cu folie dacă se rumenesc prea repede, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Transferați curcanul pe platou; acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Lăsați curcanul să se odihnească 20 până la 30 de minute (temperatura internă a curcanului va crește cu 5 până la 10 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
10
Turnați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare. Puneți grăsimea deasupra sucurilor de tigaie și aruncați-o. Întoarceți sucurile de tigaie în tigaia de prăjire; adăugați baza de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
11
Puneți tigaia peste 2 arzătoare și aduceți sosul la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când sosul se reduce la 31/4 căni, amestecând ocazional și răzuind orice bucăți rumenite, aproximativ 15 minute. Condimentați sosul după gust cu sare și piper. Se strecoară sosul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BolBol
12
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate39
Revista