Friptura de curcan cu sos de cidru de mere este o fără gluten și primar felul principal. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 980 calorii, 120g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, miere, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Prăjiți curcan cu mere, ceapă, frunze de salvie prăjite și sos de cidru de mere, Friptură de curcan cu sos de cidru-rozmarin, și Friptură de curcan Heritage cu slănină-Ierburi și sos de cidru.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați piese de curcan; saut 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
3
Adăugați ceapa, țelina și frunzele de dafin; saut până când ceapa este moale, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
țelină
Ceapă
4
Adăugați cuișoare, sare, piper, scorțișoară și nucșoară; se amestecă 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Piper
Sare
5
Adăugați cidru, bulion și măr; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți neacoperit 45 de minute, amestecând ocazional. Se strecoară stocul în cratiță medie. Aruncați solidele. Se amestecă mierea și oțetul în baza de sos. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Măr
Stoc
Baza
Sos
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1
Setați raftul în poziția cea mai de jos în cuptor și preîncălziți la 500 buc.F. Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați generos cavitatea principală cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
3
Așezați pene de ceapă, pene de mere și frunze de dafin sfărâmate în cavitate. Începând de la capătul gâtului, glisați cu atenție mâna între piele și piept carne de curcan pentru a slăbi pielea. Frecați 4 linguri de unt peste carnea de sân sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Unt
Toată Turcia
Măr
Ceapă
Carne
Condimente Uscate Freca
4
Așezați curcanul pe setul de rafturi într-o tigaie mare de prăjire. Tuck sfaturi aripa sub. Legați picioarele împreună pentru a ține forma. Frecați restul de 3 linguri de unt în afara curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Toată Turcia
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
6
Puneți curcanul în cuptor și reduceți imediat temperatura cuptorului la 350 F. friptură de curcan 1 oră; se toarnă 1 cană bulion de pui peste curcan. Prăjiți 1 oră, ungând o dată cu picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Se toarnă 1 cană de bulion de pui peste curcan. Prăjiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 175 de metri pătrați, ungând o dată cu picături de tigaie și acoperind curcanul slab cu folie dacă se rumenesc prea repede, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
Tigaie
8
Transferați curcanul pe platou; acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Lăsați curcanul să se odihnească 20 până la 30 de minute (temperatura internă a curcanului va crește cu 5 până la 10 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
10
Turnați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare. Puneți grăsimea deasupra sucurilor de tigaie și aruncați-o. Întoarceți sucurile de tigaie în tigaia de prăjire; adăugați baza de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie De Prăjire
11
Puneți tigaia peste 2 arzătoare și aduceți sosul la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când sosul se reduce la 31/4 căni, amestecând ocazional și răzuind orice bucăți rumenite, aproximativ 15 minute. Condimentați sosul după gust cu sare și piper. Se strecoară sosul în castron.