Friptură de coaste în picioare cu sos de tigaie

Foarte simplu de manevrat coaste în picioare friptură cu sos de tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 882 calorii, 40g de proteine, și 78g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 6.16 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper, piper, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Coaste În Picioare Cu Sos De Coniac, Friptură De Coaste În Picioare Cu Sos Bordelaise, și Friptură de coaste în picioare cu Porcini și sos de slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru friptură: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 1 oră.
Frecați friptura peste tot cu condimentul casei.
Așezați friptura pe un suport într-o tigaie cu partea coastei în jos și partea grasă în sus. Prăjiți timp de 1 oră. Opriți cuptorul. Lăsați friptura în cuptor, dar nu deschideți ușa cuptorului timp de încă 3 ore.
Treizeci până la patruzeci și cinci de minute înainte de servire, întoarceți cuptorul la 375 de grade F pentru a reîncălzi friptura. Nu scoateți friptura și nu deschideți din nou ușa cuptorului din momentul în care friptura este introdusă până când este gata de servire.
Pentru sosul de tigaie: în timp ce friptura se odihnește, pregătiți sosul de tigaie. Îndepărtați grăsimea din picăturile de tigaie.
Așezați tigaia de prăjire la foc mediu și adăugați stocul și cimbrul. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute.
Bateți sosul de friptură și untul.
Adăugați sare și piper după gust.
Serviți cald alături de friptura de coaste.
Se amestecă sarea, praful de usturoi și piperul negru împreună. A se păstra într-un recipient etanș până la 6 luni.