Friptură de coastă cu unt de plante și ardei carbonizați

Friptură de coastă cu unt de plante și ardei carbonizați
Reteta Friptura de coasta cu unt de plante si ardei carbonizati poate fi facuta in aproximativ 1 ora si 5 minute . Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 3,41 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 27 g de grăsimi și un total de 339 de calorii . 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de ceai verde, sare kosher, friptură de coastă tăiată dublu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 54% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Fripturi de coastă cu ardei gras și unt de gorgonzola , Ochi de coastă la grătar cu șoală prăjită și unt de plante și Ochi de coastă la grătar cu eșalotă prăjită și unt de ierburi .

Instrucțiuni

1
Așezați friptura pe o placă; legați strâns sfoara de bucătărie în jurul părților laterale (inclusiv osul) pentru a ajuta friptura să își păstreze forma în timpul gătirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2
Se macină ciupercile într-o râșniță sau blender de condimente; se transferă într-un bol și se amestecă cu usturoiul, oțetul balsamic, zahărul brun, 1 lingură de sos Worcestershire, 1 1/2 linguri de rozmarin, fulgii de ardei roșu și 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
UmărUmăr
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați 8 fante adânci la aproximativ 1 inch una de cealaltă pe toată friptura; umpleți fiecare fantă cu o parte din amestecul de ciuperci, apoi frecați restul peste toată carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Transferați friptura pe o farfurie, acoperiți cu folie de plastic și dați la frigider pentru 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Scoateți din frigider cu aproximativ 1 oră înainte de grătar.
6
Între timp, combinați untul, ceaiul verde, pătrunjelul, restul de 1 lingură de sos Worcestershire și 1/2 lingură de rozmarin și 1 linguriță de sare într-un castron. Acoperiți și lăsați la frigider până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Preîncălziți un grătar la un nivel mediu, apoi pregătiți-l pentru căldură indirectă: pentru gaz, opriți arzătoarele pe o parte. Pentru cărbune, împingeți cărbunii într-o parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Ungeți friptura cu ulei de măsline, apoi puneți-o pe partea rece a grătarului (căldură indirectă). Acoperiți și gătiți, întorcând din când în când, până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 110 grade F până la 120 grade F, 20 până la 30 de minute. Mutați friptura pe partea mai fierbinte a grătarului (încălzire directă) și gătiți până când termometrul înregistrează 125 de grade F, încă 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Transferați pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească 15 minute, unsând cu puțin unt de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Intre timp, gratar ardeii la foc direct, intoarcendu-i, ungeti cu zeama de lamaie si asezonati cu sare, pana se carbonizeaza, 8-10 minute. Acoperiți friptura cu mai mult unt de plante și serviți cu ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Fotografie de Yunhee Kim

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Skater Girl Limited Edition Pinot Noir, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Skater Girl Ediție limitată Pinot Noir
Skater Girl Ediție limitată Pinot Noir
Aromele de plăcintă cu cireșe, rodie și fructe de litchi sunt urmate de arome vibrante de dulceață de căpșuni, cu note de frișcă, cuișoare și condimente de scorțișoară. Acesta este un vin frumos, cu un acid strălucitor și o structură prietenoasă cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista