Friptură de coastă în picioare cu crustă de rozmarin-cimbru
Friptura de coastă în picioare cu crustă de rozmarin-cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 1641 calorii, 74G de proteine, și 141g de grăsime. Pentru $11.52 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica toate scop făină, cimbru, eșalotă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare includ Friptură de coastă în picioare cu crustă de rozmarin-cimbru, Friptură De Coastă În Picioare Sărată De Rozmarin, și Rozmarin-Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă Dijon.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită, cu partea grasă în sus, într-o tigaie mare de prăjire superficială sau pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie De Prăjire
2
Presărați carnea de vită peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită
3
Se întinde muștar peste toată carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De Vită
4
Se amestecă rozmarinul și cimbru într-un castron mic; presărați peste carne de vită și apăsați ușor pentru a adera. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Cimbru
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Poziționați rack-ul chiar sub centrul cuptorului și preîncălziți la 450 buc.F. friptură de vită descoperită 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F. carne de vită friptă 1 oră 30 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți din cuptor. Îndepărtați toate picăturile, cu excepția a 2 linguri.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Adăugați morcovi și șalotă în tigaie. Întoarceți legumele pentru a acoperi cu picături; se presară sare și piper. Prăjiți carnea de vită și legumele până când termometrul introdus în centrul cărnii de vită înregistrează 125 f pentru legume medii-rare, amestecând ocazional, cu aproximativ 55 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură De Vită
Legume
Ceapă Eșalotă
Morcov
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
8
Transferați carnea de vită și legumele pe platou; cort liber cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Aruncați picăturile din tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
10
Puneți tigaia peste 2 arzătoare pe aragaz la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Tigaie
11
Adăugați untul în tigaie și topiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați făină; bateți până se omogenizează și abia începeți să colorați, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
13
Bateți în stoc. Se fierbe până când sosul se îngroașă ușor, amestecând des, aproximativ 10 minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.