Friptură de castan și anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați friptura de castan și anghinare. Această rețetă face 6 porții cu 229 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită, Supă De Castane Prăjite, și Friptură de castan și năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Strângeți lămâia pe jumătate peste un castron cu apă rece și aruncați-o. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare de culoare verde închis.
Tăiați primele două treimi din frunze. Tăiați tulpina la 1/2 inch; curățați fundul și tulpina. Folosind o linguriță, răzuiește sufocarea Păroasă. Aruncați anghinarea în apa cu lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Scurgeți inimile de anghinare și tăiați-le în pene de 1 inch. Într-o tigaie, aruncați pene cu castane, usturoi, felii de lămâie, bulion, ulei și cimbru. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu folie și prăjiți timp de 25 de minute, sau până când anghinarea este fragedă.
Scoateți folia și prăjiți timp de 15 minute, sau până devin aurii și sucurile de tigaie se evaporă.