Friptură de castan și anghinare

Friptură de castan și anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați friptura de castan și anghinare. Această rețetă face 6 porții cu 229 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită, Supă De Castane Prăjite, și Friptură de castan și năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Strângeți lămâia pe jumătate peste un castron cu apă rece și aruncați-o. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare de culoare verde închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Tăiați primele două treimi din frunze. Tăiați tulpina la 1/2 inch; curățați fundul și tulpina. Folosind o linguriță, răzuiește sufocarea Păroasă. Aruncați anghinarea în apa cu lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scurgeți inimile de anghinare și tăiați-le în pene de 1 inch. Într-o tigaie, aruncați pene cu castane, usturoi, felii de lămâie, bulion, ulei și cimbru. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu folie și prăjiți timp de 25 de minute, sau până când anghinarea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
CastaneCastane
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Scoateți folia și prăjiți timp de 15 minute, sau până devin aurii și sucurile de tigaie se evaporă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista