Friptură De Burtă De Porc Cu Sirop De Arțar Și Oțet De Mere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burta de porc prăjită cu sirop de arțar și oțet de mere. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $3.69 pe portie. O porție conține 1612 calorii, 23g de proteine, și 145g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ml oțet de mere, ulei vegetal, kumara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură de burtă de porc cu piure de mere și oțet de cidru Vinaigrette, Mustar de arțar și cidru fiert burta de porc, și Burtă De Porc Prăjită Lent Cu Cidru Și Linte.