Nevoie de o curs principal fără lactate? Friptura de bizon fiert cu bere ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 302 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de hamsii, frunze de rozmarin, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Chiftele De Bizon Fierte Cu Bere Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, Tacos de bizon fiert cu bere cu dovlecei prăjiți, și Friptură De Oală Fiartă Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară și preîncălziți cuptorul la 275 F. condimentați Generos mandrina bison cu sare și piper pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bizon
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați bizon și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine, aproximativ 8 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon
4
Se transferă pe o farfurie mare și se lasă deoparte.
5
Adăugați ceapa, țelina și morcovii și gătiți, amestecând frecvent, până când legumele se înmoaie și încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați hamsii, usturoi, rozmarin, cimbru și pastă de roșii și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Adăugați sos de soia, sos de pește și bere. Folosiți o lingură de lemn pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați bulion de pui și frunze de dafin, apoi cuibăriți carnea în oală. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă oala lăsând capacul ușor întredeschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoi
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Transferați la cuptor și gătiți până când o furculiță sau un cuțit de tăiat poate fi introdus în carne fără rezistență, aproximativ 4 ore, răsturnând carnea o dată în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți oala din cuptor, transferați-o pe plită și lăsați-o să se răcească timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Se transferă la frigider și se lasă să se răcească peste noapte.
12
A doua zi, scoateți carnea din oală și transferați-o pe scândură. Aruncați frunzele de dafin și orice grăsime întărită deasupra lichidului. Aduceți lichidul la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți până se reduce la o glazură cochetă, aproximativ 15 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Între timp, feliați carnea în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
14
Transferați într-o tigaie mare și ventilați pentru a aranja.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
15
Se toarnă sucuri fierbinți deasupra cărnii, se acoperă și se gătește la foc mic până când carnea este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
16
Garnisiți cu rozmarin suplimentar și cimbru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată