Friptură De Ardei Cu Aragaz Lent

Friptură De Ardei Cu Aragaz Lent
Friptura de ardei cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,19 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 490 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, apă, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Ușor Aragaz Lent Friptură Prăjită, Friptură De Ardei Gătită Lent, și Friptură De Ardei Gătită Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați grăsimea din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Tăiați carnea de vită în 6 bucăți de servire. Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in tigaie aproximativ 8 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, stratificați carnea de vită, ceapa, usturoiul și rădăcina de ghimbir. Într-un castron mic, amestecați bulionul și sosul de soia; se toarnă peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
4
Capac; gatiti la foc mic 7-9 ore sau pana cand carnea de vita este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa; se amestecă treptat în amestecul de carne de vită. Se amestecă ardeii grași. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti 10-12 minute sau pana se ingroasa usor. Se amestecă roșiile. Acoperiți; gatiti aproximativ 3 minute mai mult sau doar pana cand rosiile sunt bine incalzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
TomateTomate
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista