Friptura de ardei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 296 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, zahăr, ulei de gătit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 104 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este spectaculos. Încercați Friptură de ardei chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Coniac, și Friptură Vegană De Ardei Gras (Alias Piper Fals) pentru rețete similare.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.