Friptură de șuncă cu glazură de mere

Friptura de șuncă cu glazură de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 200 de calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați friptură de șuncă tăiată în centru, muștar, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Încercați Friptură de șuncă cu glazură de mere, Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, și Piept de pui umplut cu mere cu glazură dulce de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătar de căldură. Într-o cratiță mică, combinați toate ingredientele, cu excepția fripturii de șuncă. Gatiti la foc mic pana se topeste jeleul, amestecand ocazional.
Când este gata de grătar,grătar cu ulei.
Așezați friptura de șuncă pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii.
Periați cu amestec de jeleu. Gatiti 8-10 minute sau pana se incalzeste bine, intoarcand si periand o data cu amestec de jeleu.
Se servește cu amestecul de jeleu rămas.