Friptură Cubaneză Cu Aragaz Lent

Friptură Cubaneză Cu Aragaz Lent
Friptura de flanc cubanez cu aragaz lent este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 478 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați orez obișnuit, ceapă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Flanc Umplută Cu Aragaz Lent, Duminica Aragazului Lent: Friptură De Flanc Fiert Cu Bere, și Friptură de flanc cubanez cu salată de Avocado și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragaz, puneți ceapa și ardeii. Se acoperă cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ArdeiArdei
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Se presară cu pudră de chili, oregano, usturoi și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
SareSare
3
Stropiți cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
4
Adăugați bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
5
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
6
Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
7
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Se taie carnea de vită cu 2 furculițe; reveniți la aragaz și amestecați bine. Se amestecă fasolea neagră. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gatiti aproximativ 15 minute mai mult sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole NeagrăFasole Neagră
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Serviți carnea de vită și sosul peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
OrezOrez

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista