Friptură cu sos de Gorgonzola de roșii

Friptură cu sos de Gorgonzola de roșii
Friptura cu sos de roșii Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 214 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de ceapă, brânză feta, sos marinara și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Steak Carrera cu sos Gorgonzola, Friptură de flanc la grătar cu sos de cremă Gorgonzola, și Friptură de flanc la grătar cu sos de cremă Gorgonzola și sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați o tigaie de 12 inci cu spray-ul de gătit și încălziți la foc mediu-mare timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați carnea de vită în 2 loturi și gătiți până se rumenesc bine, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă orice grăsime.
5
Reduceți căldura la mediu.
6
Adăugați ciupercile și ceapa în tigaie și gătiți timp de 5 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă oțetul și se gătește 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se amestecă sosul în tigaie și se încălzește la fierbere. Întoarceți carnea de vită în tigaie. Se acoperă cu brânza. Gatiti si amestecati pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se servește cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista