Friptură cu ochi de coastă umplută cu slănină și spanac
Bacon și spanac-umplute Rib-Eye friptură ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 144g de grăsime, și un total de 1613 calorii. Pentru $10.3 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șalotă, pesmet grosier făcut din pâine veche de o zi, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc Umplută Cu Spanac, Somon Prăjit Umplut Cu Spanac, și Pui prăjit umplut cu spanac și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulse bacon de mai multe ori înun procesor de alimente pentru a tăia grosolan. Scrapeîntr-o tigaie mare; gatiti la foc mediu, amestecand des, pana cand slanina se rumeneste, dar nu crocanta, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tigaie
2
Transferla o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Se toarnă și se rezervă 2 linguri de slănină pentru o altă utilizare. Întoarceți tigaia la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați țelină, șalotă și usturoi; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt moi, aproximativ 5 minute. Se amestecă spanacul și crrincormme frainculche; bucătar, amestecând ocazional,cu 2-3 minute mai mult. Răsturnați amestecul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Spanac
țelină
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă pesmetul, scallions, salvie,cimbru și nucșoară în amestecul de umplutură. Condimenteazăgust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu plasticînfășurați și refrigerați. Se amestecă ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
Ceapa Verde
Umplutură
Nucșoară
Cimbru
Ouă
1/2 Crenguță Rozmarin
6
Întindeți umplutura pe o foaie de copt cu margini;acoperiți cu folie de plastic și refrigerațipână când umplutura este fermă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
1
Lăsați carnea să stea la temperatura camereitimp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
2
Aranjați un raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F. Setați un raft în formă de V în interiorul unei tigaie mari.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
3
Așezați friptura pe o suprafață de lucru cu oasele în picioare drept. Folosind un cuțit, tăiați de-a lungul oaselor, astfel încât numai 1" de carne să fie atașată la baza oaselor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
4
Trageți oasele departe de carne pentru a creaun buzunar lat de 3"-4"în partea de sus. Împachetați ușorumplut în buzunar. Începând de la un capăt,legați sfoara de bucătărie orizontal în jurul oaselor pentru a le menține pe loc și a asigura umplerea. Legați friptura vertical întrefiecare os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
5
Condimentați friptura (inclusiv oasele)generos cu sare și piper, frecați cuulei și presărați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cimbru
Condimente Uscate Freca
6
Așezați friptura, oasele orientate în sus, în tigaia pregătită; înfășurați vârfurile oaselor în folie pentru a preveni arderea.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
7
Prăjiți carnea de vită timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 350 km f și continuați prăjirea timp de aproximativ 3 ore—începând să sondați Centrul de prăjire la marca de 2 ore-până când un termometru de citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează 110 km F—115 km f Pentru rare și 120 km F-125 km F pentru mediu–rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Vită
8
Transferați friptura pe o placă de sculptură;cort liber cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Lăsați să se odihnească cel puțin20 de minute și până la 1 oră.
10
Scoateți sfoara.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
1
Tăiați între coastepentru a face 5 fripturi mari cu OS pentru a fi împărțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Os
2
Sculptură opțiunea 2: lingura de umplere înun castron de servire. Tăiați Rib rack prin tăiereprin benzi de carne la baza oaselor. Felieîntre oase și transferați coastele pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Baza
Carne
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați carnea pe o suprafață de lucru; tăiați în1/4"-1/2"-felii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
4
Transferați feliile în platancu coaste și serviți cu linguri mici deumplutura pe lateral.