Friptură cu crustă de ardei cu cremă de hrean pe Crostini de usturoi la grătar

Friptura cu crustă de piper cu cremă de hrean pe crostini de usturoi la grătar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 41 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, frunze de rozmarin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Loin de miel ars cu crustă de usturoi-piper cu Hash de roșii servit pe Crostini, Rondele De Friptură Și Piper Cu Sos De Cremă De Usturoi De Hrean Trandafir, și Friptură de Porterhouse la grătar cu cremă de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul, fulgii de ardei roșu iute, boabele de piper, rozmarinul și uleiul de măsline într-o pungă Zip-loc.
Adăugați carnea de vită, acoperind-o cu marinada. Strângeți tot aerul din pungă, astfel încât carnea de vită să fie învelită de marinată și dați-o la frigider timp de cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Preîncălziți grătarul sau broilerul timp de 15 până la 20 de minute.
Presărați friptura cu sare și grătar sau fierbeți până la rare sau medii rare, în funcție de preferințe.
Timpul de gătit va depinde de grosimea și temperatura cărnii de vită, așa că împingeți friptura cu degetul și, dacă încă se simte total crudă la mijloc, dați-i puțin mai mult.
Acesta este unul dintre lucrurile pe care bucătarii trebuie doar să le intuiască și să învețe să citească semnele tăcute. Mai bine sub decât prea gătit, așa că verificați des și, dacă degetul vă învinge, tăiați friptura cu un cuțit și aruncați o privire.
Lăsați friptura să se odihnească cel puțin o oră, pentru a readuce sucurile în carne, apoi tăiați-le în felii scurte, foarte subțiri. (Cel mai bun cuțit pentru feliere este un cuțit de pâine cu dinți ondulați, mai degrabă decât ascuțiți, care taie carnea de vită uimitor de bine.)
Se servește pe Crostini de usturoi la grătar.
Aranjați câteva felii de carne de vită ras pe fiecare bucată de pâine, acoperiți cu un punct înțepător de cremă de hrean, împrăștiați cu pătrunjel italian tocat și praf pe puțină sare kosher.
Serena, Mâncare Și Povești