Friptură cu ciuperci de vin roșu

Friptură cu ciuperci de vin roșu
Nevoie de o curs principal fără gluten? Friptura cu ciuperci de vin roșu ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 628 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.49 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 117 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați ulei, fripturi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Friptură din New York cu ciuperci de vin roșu, Friptură din New York cu ciuperci de vin roșu, și Friptură cu ciuperci și sos de vin roșu.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare (12 inci), topiți 4 linguri de unt la foc mare până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ciupercile, usturoiul și ceapa verde și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Adăugați vinul și amestecați, răzuind orice bucăți rumenite din tigaie. Se aduce la fierbere și se fierbe până când vinul este redus la jumătate și începe să glazura ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Între timp, sărați din belșug fripturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea (cum ar fi fonta) până când strălucește, apoi adăugați fripturile. Gătiți, întorcându-vă o singură dată, până când este mediu-rar sau la coacerea dorită. Dacă este necesar, gătiți fripturile în două tigaie pentru a evita aglomerarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească cel puțin 5 minute.
7
Condimentează ciupercile după gust cu sare și piper, apoi scoate-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
8
Adăugați pătrunjelul și lingura rămasă de unt. Se amestecă până când untul se topește și face sosul matasos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Serviți fripturile cu ciupercile de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista