Friptură cu ciuperci și ardei

Friptura Tri-Tip cu ciuperci și ardei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 462 calorii, 39G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.85 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scallions, sos de soia, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Steak Hoagies cu ciuperci, ceapă și ardei, Friptură De Fustă Gingered Cu Mazăre De Zăpadă, Ciuperci Și Ardei, și Ardei iute cu ciuperci și ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3/4 cană de apă fierbinte și cubul de bulion într-un vas mic de copt din sticlă; se amestecă pentru a se dizolva.
Bateti in 2 linguri ulei de masline, sosul de soia, sosul Worcestershire, sucul de 1 lamaie, fulgii de ardei rosu, 1 lingurita sare si 1/2 lingurita piper. Rupeți 4 crenguțe cimbru și 3 crenguțe rozmarin în bucăți; adăugați la marinată împreună cu scallions.
Folosind o furculiță, străpungeți carnea peste tot la intervale de 2 inci.
Adăugați la marinată, asigurându-vă că este complet scufundat. (Dacă este necesar, cântăriți carnea cu o farfurie.) Acoperiți și refrigerați 3 până la 8 ore.
Scoateți carnea din frigider cu aproximativ 1 oră înainte de grătar (lăsați-o în marinată).
Puneți ciupercile și ardeii grași într-un castron mare. Rupeți restul de 2 crenguțe cimbru și 1 crenguță rozmarin în bucăți și adăugați în castron împreună cu usturoiul, restul de 2 linguri ulei de măsline și sucul de 1/2 lămâie. Condimentează cu sare și piper și aruncă.
Preîncălziți un grătar la mediu, apoi pregătiți-vă pentru căldură indirectă: pentru gaz, opriți arzătoarele pe o parte. Pentru cărbune, împingeți cărbunii într-o parte.
Scoateți carnea din marinată și uscați-o, rezervând marinata.
Așezați carnea pe partea mai fierbinte a grătarului (căldură directă) și gătiți, întorcându-se des, până la cărbune, 15 până la 20 de minute; împrăștiați ierburile din marinată pe carne în timp ce gătește (este în regulă dacă ierburile cad prin grătare; vor aroma fumul). Mutați carnea în partea mai rece a grătarului (căldură indirectă); acoperiți și gătiți, întorcându-vă și ungând de câteva ori cu marinada rezervată, până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 125 de grade F pentru mediu rare, încă aproximativ 20 de minute.
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute.
Între timp, adăugați ciupercile și ardeii la grătar la foc direct; gătiți, întorcându-vă de câteva ori, periați cu sucul din restul de 1/2 lămâie și condimentați cu sare, până când sunt carbonizate și fragede, 10 până la 15 minute. Aranjați scallionii din marinada de pe grătar și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Feliați friptura pe cereale și serviți cu legumele.